Weboldalunk sütiket használ. Azok megtekintésével továbbra is hozzájárul a használatukhoz. Több itt

Miért vásároljon tőlünk?

Stabil és megbízható cég vagyunk, amely 1997 óta írja történetét, amikor nagykereskedőként indultunk. 2015-ben úgy döntöttünk, hogy még közelebb szeretnénk kerülni Önökhöz, ezért hoztuk létre, az azóta is nagy népszerűségnek örvendő e-shopunkat. 

Gazdag árukínálat

Igyekszünk folyamatosan bővíteni kínálatunkat trendi, időtálló, színes és dizájner árukkal. Kínálatunkban több mind 3000 féle dekorációt talál. Az áruk kiválasztásakor az Önök igényei is inspirálnak bennünket, ezért hiszünk abban, hogy nálunk mindenki megtalálja azt, amire szüksége van!

Az áruk több mint 99%-a raktáron

A szinte majdnem 700 m2-es raktárunkban, amely egyben bemutatóterem és elárusítóhely is, mindent megtalál, amire csak szüksége van! Ezért minden rendelést a lehető leggyorsabban el tudunk küldeni Önöknek. Minden megrendelésnél tájékoztatjuk az aktuális raktárkészletről és a szállítás várható időpontjáról.

Gyors kiszállítás

Megrendeléseit 2 munkanapon belül feldolgozzuk. A szállításo idő magyarországra a rendelés feladásától számított 2 munkanap. A megrendelés feladásáról e-mailben kap értesítést.

20.000 Ft felett ingyenes kiszállítás

Minden 20 000Ft feletti rendelés esetén a szállítási költséget mi álljuk.

Szeretettel csomagolva

Szeretnénk, ha Ön is ugyanolyan elégedett lenne megrendelésével, mint mi, ezért a csomagolásra gondosan ügyelünk.

Általunk készített dekorációk

Művirág dekorációk, kopogtatók, kegyeleti koszorúk és díszek - mindezen díszeket kézzel készítjük Önöknek. Ha viszont nem találná meg nálunk a kívánságának megfelelő dekorációt, kérésével forduljon hozzánk és mi elkészítjük Önnek.

Kockázatmentes vásárlás és 14 napos visszaküldés

Ha bármilyen okból vissza szeretné küldeni árut, azt a kézbesítéstől számított 14 napon belül ezt bármikor megteheti, mi pedig visszatérítjük pénzét.

Webshop

Oldalunkat igyekeztünk esztétikusan és áttekinthetően kialakítani az Önök számára, hogy minnél könnyebben eligazodhassanak rajta, és mindent megtaláljon, amire szüksége van.

Ne maradjon le az akciókról és kedvezményekről