Weboldalunk sütiket használ. Azok megtekintésével továbbra is hozzájárul a használatukhoz. Több itt

Nagykereskedelem

Hogyan szerezhet hozzáférést a nagykereskedelmi árakhoz?

1. A nagykereskedelmi árainkat, olyan vállalkozók és vállalatok (virágüzletek, ajándékboltok, vendéglátóipari szolgáltatások, internetes üzletek, esküvői ügynökségek stb.) szerezhetik meg, akik áruinkat a végfelhasználóknak értékesítik. 

 

2. Ha megfelel az első pontnak, akkor szükséges még a cég regisztrációja, itt: https://www.ewalds.hu/register a regisztráció során jelölje meg az 1. és 2. pontot, ahogy az alábbi képen látható. 

A sikeres regisztráció után visszaigazoló e-mailt kap, egy hozzáférési jelszóval. Az árak a regisztráció után még mindig változatlanak, tehát kiskereskedelmiek. Az árak megváltoztatásához válaszolnia kell a regisztrációs e-mailre és el kell küldenie: 

1.      Az Ön vállalkozásának leírása (pl. virágüzletet vezetünk vagy áruikat egy internetes üzleten (pl. www.üzlet.hu) szeretnénk értékesíteni.)

2.      Ezt követően kapcsolatba fog lépni Önnel az üzleti részlegünk, a nagykereskedelmi árakra való váltással kapcsolatban.

3.      A nagykereskedelmi árak megjelenítéséhez mindig, a bejelentkezéskor megadott, vállalati e-mail címmel való belépés szükséges.

4.      Feltétel, hogy az 1. vásárlásnak min. 90 000 Ft értékben kell lennie, ÁFA nélkül, a nagykereskedelmi árakon.

 

Mi a különbség a kiskereskedelmi és nagykereskedelmi árak között?

A nagykereskedelmi árak körülbelül 40% olcsóbbak: pl.: gyertyatartó kiskereskedelmi ára 10 000 Ft nagykereskedelmi ára  6000 Ft.

Olyan termékeken, mint például (bútorokra, ajtókoszorúkra vagy más késztermékek, nincsenek nagykereskedelmi árak, azaz az ár ugyanazon)

Nagyobb vásárlások esetén mennyiségi kedvezmények szerezhetők, amelyeket ebben a cikkben ismertetünk.

0

Ne maradjon le az akciókról és kedvezményekről