Weboldalunk sütiket használ. Azok megtekintésével továbbra is hozzájárul a használatukhoz. Több itt

Szerződési feltétetek

1. Általános rendelkezések és fogalmak meghatározása

1.1 Jelen általános szerződési feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a vevő és az EWALDS kft. (a továbbiakban: üzemeltető vagy eladó) (székhely: Matúškovská 1413/17, 92401 Galánta) között létrejött üzleti kapcsolatokra vonatkoznak, amelyek az www.ewalds.hu elektronikus áruházrendszerén keresztül kötöttek.

1.2 Az eladó és a vevő között, a www.ewalds.hu szerveren keresztül, távolról megkötött adásvételi szerződésben résztvevők jogaira és kötelezettségeire az ÁSZF a meghatározó.

1.3 A Polgári Törvénykönyv 52. §-ának, majd azt követő rendelkezései szerinti, távközlő eszközök felhasználásával kötött fogyasztói szerződés megkötése esetén a vevő és az eladó közötti szerződéses jogviszonyra elsősorban a 102/2014. sz. rendelet az áruknak vagy szolgáltatások távollevők között kötött szerződés vagy az eladó telephelyén kívül kötött szerződés alapján történő értékesítésével kapcsolatos fogyasztóvédelemről, valamint egyes törvények, a Polgári Törvénykönyv és a fogyasztóvédelemről szóló 250/2007. sz. törvény, valamint a Szlovák Nemzeti Tanács 372/1990. sz. törvényének módosításáról a jogsértésekről, az irányadó.

1.4 Vevő (megrendelő) az a rendszerben regisztrált személy, aki a www.ewalds.hu rendszer által feldolgozott, saját felhatalmazását követően, elektronikus megrendelést adott le, és aki a megvásárolt árut nem munkakör, vagy szakma ellátására használja fel, vagy aki nem üzleti tevékenysége körében jár el. 

1.5 Az eladó (üzemeltető) az EWALDS, k.f.t. társaság, amelynek székhelye: Matúškovská 1413/17, 92401 Galanta, azonosító: 47792671, Szakasz: Kft, Betét szám: 34507/T.

1.6 Az elektronikus megrendelés egy benyújtott elektronikus űrlapot jelent, amely tartalmazza a vevőre vonatkozó információkat, az e-kereskedelmi ajánlatban megrendelt áruk listáját és ezen áruk árát, amelyet az áruházi rendszer dolgoz fel, vagy az eladó címére küldött e-mailt, amely a vevőre vonatkozó adatokat tartalmaz (név és vezetéknév, teljes pontos cím, e-mail cím, telefonszám), a teljesítés tárgya, az áruk neve, mennyisége és ára, a szállítás helye. Abban az esetben, ha az árut a vevőtől eltérő személy veszi át, kívánatos e személy azonosító adatainak elküldése. A megrendeléseket e-mailben is elfogadjuk  az webshop@ewalds.hu e-mail címen, ahová a fenti adatokat is megadja.

2. Árak 

2.1 Mivel mi nagykereskedők is vagyunk, a következő feltételeknek való megfelelés után nagykereskedelmi árakat is tudunk nyújtani:

a) A nagykereskedelmi árakat csak az egyéni vállalkozók, az áruinkat a végfelhasználónak értékesítő vállalatok (virágüzletek, ajándékboltok, vendéglátóipari szolgáltatások stb.) szerezhetik meg.

b)  A nagykereskedelmi árak megszerzésének feltétele az első 90 000 Ft feletti, ÁFA nélküli, nagykereskedelmi áron történő vásárlás.

c)  A nagykereskedelmi árak megszerzésének eljárása:

         1. Regisztráció (a cég bejegyzése után az árak kiskereskedelmi árak, csak jóváhagyás után változtatjuk meg az árakat)

         2. Küldjön egy e-mailt a webshop@ewalds.hu címre az áruink értékesítésének leírásával (virágüzlet, ajándékbolt, e-shop stb.)

         3. Az e-mail megérkezése után tájékoztatjuk Önt a nagykereskedelmi árakra való változtatásról.

         4. A nagykereskedelmi árak csak az e-shopba való bejelentkezés után láthatók.

         5. Mint fent említettük 1. a vásárlásnak 90 000 Ft értékben kell lennie, ÁFA nélkül, ellenkező esetben a megrendelés törlésre kerül, vagy az árakat megállapodás alapján kiskereskedelmire változtatjuk. 

2.2 A feltüntetett (kiskereskedelmi) árak az e-shopba történő bejelentkezés nélkül a végfelhasználó részére szólnak. 

2.3 Az árak az e-shopban ÁFA-val és ÁFA nélkül is fel vannak tüntetve.

2.4 A postaköltségeket az ÁSZF 3. pontja tartalmazza.

2.5 Az EWALDS, s.r.o. bármikor megváltoztathatja a www.ewalds.hu oldalon közzétett árakat. A termékek ára a weboldalon a megrendelés készítésekor megadott formában érvényes.

3.Szállítási és fizetési mód

3.1 Az árukat a DPD futárcég szállítja (Direct parcel distribution)

A szállítási idő Magyarországon 2 munkanap a megrendelés elküldésétől számítva. A megrendeléseket 2 munkanapon belül feldolgozzuk.

1. Email értesítés - a megrendelés elküldésének napján, ahol lehetőség van a kézbesítés napjának megváltoztatására

2. Email értesítés - a küldemény kézbesítésének napján, kapcsolatba lépve a futárral azzal a lehetőséggel, hogy megegyezzen a kézbesítés időpontjáról vagy címéről. 

3.2 DPD szállítási ára Magyarországon:

3.2.1 nem regisztrált felhasználó / végfelhasználó / regisztrált végfelhasználó

- 20 000 Ft-ig terjedő rendelés esetén: 

a) postaköltség DPD futárral 2 500 Ft

b) Utánvét 490 Ft

- 20 000 Ft feletti rendelés esetén

 a) postaköltség DPD futárral ingyenes

 b) utánvéttel 490 Ft 

3.2.2 regisztrált nagykereskedelmi ügyfél 

- 75 000 Ft-ig terjedő rendelés esetén

a) DPD futárral postaköltség 4500 Ft

b) utánvét 490 Ft

- 75 000 Ft feletti rendelés esetén 

a) postaköltség DPD futárral ingyenes 

b) utánvétes ár 490 Ft

A szállítási árak 2022.08.24-én módosultak.

Utánvétes vagy kártyás fizetés esetén a rendelés maximális értéke 290.000 Ft (ÁFA-val) lehet. Ezen összeg felett csak banki előre utalás lehetséges.

3.3 A normál szállítási idő 2 munkanap, a szállítási cég késedelme esetén a pontos szállítási időt nem tudjuk garantálni.

3.4 Túlméretes áruk 

Bútor kategóriájú túlméretes áruk esetén a szállítási díjat a megrendelővel történt egyeztetés után egyedileg számoljuk fel.

4.Fizetési lehetőség az árukért

4.1 Fizetés Magyarországon: 

Futárral történő kiszállítás esetén a fizetés utánvéttel, bankkártyával vagy előre utalással is lehetséges. 

5.Reklamáció és áruk visszaküldése, hogyan eljárni?

5.1 Ha panasza van vagy az árut szeretné visszaküldeni, kérjük, küldje el nekünk a kitöltött reklamációs űrlapot, amely egyben a szerződéstől való elállás űrlapja is.

5.1.1 Az elektronikus űrlap kitöltéséhez szüksége lesz a rendelés létrehozásakor megadott e-mail címre és a számlaszámra, amelyet az e-mail postafiókjában talál. Ha nem találja a számla számát, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy hívjon minket.

5.1.2 Az elektromos űrlap kitöltése után kérjük, küldje el nekünk az árut a következő címre: Matúškovská cesta 1413/17, Galanta, 92401. Szlovákia

5.2 Az áru kézbesítésétől számított 14 napig jogosult az áru indoklás nélküli visszaküldésére. Ebben az esetben postaköltségét a vevő terheli.

5.3 Ha szeretné megtudni reklamációja állapotát, vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 96 884 138 telefonszámon. 

5.4 Kapcsolatfelvétel, panaszok és alternatív vitarendezés

5.4.1 A fogyasztói panaszok peren kívüli lebonyolítását az eladó a webshop@ewalds.hu email címen keresztül intézi. Az eladó, a vevő panaszának feldolgozásáról tájékoztatást küld a vásárló elektronikus címére.

5.4.2 Alternatív konfliktusrendezés: az esetleges viták peren kívül is megoldhatók. Ebben az esetben felveheti a kapcsolatot az alternatív vitarendezés alanyával, például a Szlovák Kereskedelmi Felügyelettel, vagy online rendezheti a vitát az ennek dedikált ODR-platformon keresztül. A peren kívüli vitarendezés megkezdése előtt tapasztalataink alapján azt javasoljuk, hogy először próbálják velünk megoldani a helyzetet.

6. Az eladó szerződéstől való elállási joga

6.1 Az eladó fenntartja a jogot a rendelés vagy annak egy részének törlésére az alábbi esetekben: 

a) Egy újonnan bejegyzett cég első vásárlása esetén a feltétel, hogy a vásárlás értéke legalább 90 000 Ft értékben legyen, áfa nélkül - ha ez az összeg kisebb az elvártnál, a rendelés törlésre kerül, vagy a megegyezés szerint az árakat Nagykereskedelmire változtatják vissza - az árakról bővebben 2. pontban.

b) Olyan utánvétes megrendelés esetén, amelyet nem sikerült kötelezően visszaigazolni (hibás telefonszám, nem elérhető, e-mailekre nem válaszol stb.)

c) Az áru már elfogyott, vagy az áru szállítójának ára jelentősen megváltozott. Ebben az esetben az eladó azonnal felveszi a kapcsolatot a vevővel, hogy megegyezzenek következő eljárásról. 

7. Felelősség a www.ewalds.hu weboldalon előforduló hibákért

9.1 Az EWALDS, k.f.t. nem vállal felelősséget más felek felé, azokért a közvetlen, közvetett vagy rendkívüli károkért, amelyeket a saját vagy a hivatkozott weboldalain található információk felhasználása okozott. Az EWALDS k.f.t. figyelmeztet, hogy a www.ewalds.hu oldalon közölt információk részben harmadik felektől származnak, pontatlanságokat tartalmazhatnak, és előzetes értesítés nélkül aktualizálhatók.

9.2 E-shopunkban felmerülő technikai problémák esetén keressen minket a webshop@ewalds.hu email címen vagy  +36 96 884 138 -as telefonszámunkon.

Ne maradjon le az akciókról és kedvezményekről